JUDO. Fără rivali pe tatami. Oradea a obţinut şase medalii de aur la CN de tineret

Data publicării:
sport judo 120314

Seria succeselor a fost deschisă de campioana europeană Larisa Florian, urmată de surorile Pantea sau Lorena Podelenczki.

„Aceşti sportivi, 11 dintre ei sunt juniori, sunt mai mici ca vârstă. Rezultatele sunt extraordinare, iar cei care au obţinut medalia de aur şi-au dominat categoric adversarii", spune Aurelian Fleisz, antrenorul LPS Liberty CSM Oradea.

Devenită deja o tradiţie, finala categoriei de 78 de kilograme a fost o afacere de familie. Mădălina şi Georgiana Pantea au ajuns din nou până în finală. Ca de fiecare dată, cele două surori gemene au refuzat să lupte, dar nu înainte de-a decide cui să-i revină titlul. Câştig de cauză a avut Mădălina.

Băieţii nu au stat nici ei cu mâinile în sân. Kunszabo Luca şi Răzvan Bodea au fost cei mai buni la categoriile lor. Oradea a avut la categoria 81 de kilograme trei sportivi înscrişi în cursa pentru laurii naţionali. După o finală disputată, Vald Vişan a devenit noul campion, în timp ce Zoltan Farkas şi Mircea Pop au ocupat locurile doi şi trei.

reporter: Nicolae Mihalcea
operator: Robert Rezmuves

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri