JUDO. Pregătită pentru o medalie la Jocurile europene, Larisa Florian va intra de marţi în focul luptelor la Baku

Data publicării:
sport florian Baku 170615

Anul acesta a bifat două bronzuri, Openul Africii şi European Open.

„De antrenat m-am antrenat, de dorit îmi doresc, voi vedea. Eu sper să prind o zi cât mai bună, să mă pot concentra şi să-mi dozez efortul pentru a obţine rezultate cât mai bune", spune Larisa Florian, vicecampioană mondială de juniori.

Campioana are toate şansele să dea la Baku peste Andrea Chiţu, colega dar şi marea rivală de la categoria 52 de kilograme. Cele două s-au întâlnit pe tatami şi la ultima competiţie la care au participat. Larisa a fost atunci la doar 18 secunde de victorie: „Eu sunt pregătită pentru o nouă luptă cu oricine, indiferent cu cine voi avea, eu îmi doresc să câştig."

Jocurile europene de la Baku sunt pentru mulţi sportivi principala trambulină spre Jocurile Olimpice de anul viitor, din Brazilia. Staff-ul Larisei speră ca judoka orădeană să prindă biletul pentru Rio de Janeiro.

„Un rezultat la această ediţie a Jocurilor europene ne dă probabil şi şansa sau încă o şansă pentru calificare la Jocurile Olimpice de la Rio", susţine Aurelian Fleisz, antrenorul LPS CSŞ Bihorul.

Lotul naţional de judo al României are trei selecţioneri la Baku, printre care şi orădeanul Alexandru Chirilă.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Tiberiu Catrişcău

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri