JUDO. Reacţii după participarea la Campionatele Europene de la Varşovia

Data publicării:
sport judo

Şefii judo-ului românesc anunţă măsuri după ce naţionala de judo seniori a României s-a întors cu o singură medalie de la "europenele" de săptămâna trecută, de la Varşovia. "Tricolorii" au obţinut un singur bronz, prin Monica Ungureanu, la categoria 48 de kilograme. Aceasta a fost urmată de orădeanca Larisa Florian, care a ajuns până în sferturile de finală.

Aurelian Fleisz, antrenorul Larisei Florian: "A fost o competiţie în care am tras linie, în care vedem acum ce trebuie să pregătim pentru Campionatele Mondiale din vară. Suntem supăraţi, dar e doar o bătălie pierdută."

Uzura survenitã dupã competiþiile puternice din acest început de an şi-au spus cuvântul în evoluţia Larisei. Sportiva clubului CSM Liberty Oradea a avut ghinionul de a evolua la Varşovia cu douã degete rupte la mâna dreaptã.

Aurelian Fleisz, antrenorul Larisei Florian: „Bine, nu asta ar fi scuza. Nu a fost ziua ei. Voia, îşi dorea foarte mult un rezultat, dar pur şi simplu nu avea puterea de concentrare."

Larisa Florian este cea mai bine clasatã sportivã româncã, locul cinci în clasamentul mondial al categoriei 52 de kilograme.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri