Sari la conținut

JUDO. Trei orădeni fac parte din lotul olimpic de judo tineret al României

„Suntem într-o perioadă de încărcare. Uşor, uşor de luna viitoare o parte din ei o să înceapă calendarul competiţional, dar majoritatea în luna martie", spune Aurelian Fleisz, antrenorul lotului olimpic de judo tineret.

„Pregătirea decurge din ce în ce mai bine. Suntem în faza de acumulare, băieţii se mişcă din ce în ce mai bine de la o săptămână la alta şi sperăm să ducem la bun sfârşit toată pregătirea", susţine preparatorul fizic Alexandru Petre.

Din lotul care-i cuprinde şi pe sportvii orădeni Kunszabo Luca, Vlad Luncan şi Zoltan Farcaş, face parte şi piteşteanul Alexandru Raicu. Fost medaliat cu bronz la europenele de juniori, sportivul vine după o accidentare destul de gravă, ce a necesitat operaţia ligamentelor de la genunchiul drept.

„Mă simt în formă şi mă pregătesc pentru cupele europene de anul acesta U21 şi de campionatele europene", spune Alexandru Raicu, component al lotului naţional.

Campionatul Mondial din Spania şi "europenele" găzduite de Israel sunt obiectivele din 2016 ale lotului naţional olimpic de tineret.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa

Pe aceeași temă