Judoka români vizează medaliile "europenelor" de seniori de la Montpellier

Data publicării:
sport judo 240414

„Obiectivul este tot timpul cel mai mare, locul întâi, dar eu sper să mă clasez între locul 1 şi locul 5", spune Laszlo Szoke, component al lotului național de judo, categoria 66 kg.

„Sperăm să ne apropiem cât mai mult de o medalie, medalie care este mult lipsită şi mult dorită la lotul naţional de băieţi", a declarat Costel Dănculea - component al lotului naţional de judo, categoria 73 kg.

Sosit la cârma lotului naţional de băieţi în urmă cu doar trei luni, Aurelian Fleisz își dorește o evoluţie cât mai bună a elevilor săi. Este convins că, în scurt timp, aceştia vor avea un cuvânt de spus în competiţiile de top.

„Eu zic că dacă nu acum vom obţine un rezultat la acest campionat european, într-un viitor apropiat cu siguranţă ne vom clasa pe podium."

Și juniorii şi cadeţii orădeni au parte de emoţii în această perioadă. Între 26 şi 27 aprilie Andrei Guşă şi Vlad Luncan participă la Cupa Europeană de la Piteşti. În schimb, juniorii Andreea Florian, Lorena Podelenczki, Mădălina Pantea, Răzvan Bodea şi Luca Kunszabo vor lupta în cadrul Cupei Europene de juniori sub 21 de ani din Italia.

reporter: Nicolae Mihalcea
operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri