Sari la conținut

K1. Bihoreanul Adrian Maxim îşi caută Glory(a) în America

Campion al galelor din China, orădeanul Adrian Maxim este gata să cucerească şi America. El îşi va face debutul pe 25 august, în cea mai tare competiţie K1 din lume, Glory Chicago 44, transmisă în direct la Digisport.

Prezenţa în ring a lui Maxim va însemna şi o altă premieră: orădeanul este primul român care va lupta în celebrul circuit la categoria uşoară.

"Sunt foarte bucuros că pot să reprezint România la această competiţie şi voi da totul pentru succes", a promis Adrian Maxim.

Bihoreanul a ajuns în gala din Chicago deşi a pierdut semifinala piramidei de calificare. Totuşi, sportivul antrenat de Horia Rădulescu a primit un wild-card din partea organizatorilor impresionaţi de spectaculozitatea acestuia. În competiţia americană, Maxim îl va întâlni la categoria 65 de kilograme pe francezul Victor Pinto.

"Este un adversar puternic, se antrenează în Thailanda, are în jur de o sută de lupte, însă sunt pregătit şi voi da totul pentru victorie."

Alături de Adrian Maxim, în ring va urca şi Cătălin Moroşanu, învingător la Chicago în gala din luna februarie. Cei doi speră ca şi de această dată comunitatea mare de români din oraşul american să le fie alături.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Norbert Hegedus
Editor web: Adrian Laboş