KARATE. Marius Ilaş, aur în Cupa Europeană de la Szolnok

Data publicării:
marius ilas

Drumul spre medalie nu a fost deloc uşor, mai ales că la start s-au aflat cei mai buni sportivi din Europa. În primul tur, Marius a luptat împotriva suedezului Rasmus Bergstrom, pe care l-a învins în mai puţin de un minut. O simplă formalitate a fost şi turul doi, victorie care i-a adus orădeanului calificarea în semifinale. În penultimul act, Marius Ilaş l-a întâlnit pe sportivul rus Gennadi Nechaev, pe care l-a învins prin ippon. Finala a fost decisă în prelungiri, unde karateka pregătit de Anca şi Harris Wallmen s-a impus din nou prin ippon.

Pentru Marius Ilaş a fost ultimul test oficial înaintea participării la Campionatul Mondial din Tokyo, care va avea loc la sfârşitul lunii octombrie.

O altă medalie a sportivilor bihoreni în competiţia de la Szolnok a fost obţinută de elevul lui Marius Ilaş, George Suciu. Sportivul legitimat la CSC Sânmartin s-a clasat pe locul trei. Culoarea medaliei ar fi putut fi alta dacă George nu era obligat să spună pas luptei din semifinale din cauza unei accidentări.

Redactor: Nicolae Mihalcea
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri