La 0 grade, turiștii din Băile Felix s-au relaxat în apa termală

Data publicării:
bai termale 091213

În acestă perioadă, zeci de turiști care vin în Băile Felix practică un tratament simplu, dar eficient, care îmbină proprietățile apei termale cu... frigul iernii.

"Intri în apă, stai un pic la căldură și apoi ieși afară, te ia puțin frigul după care intri înapoi în apa fiebinte."

"E efectul acela ca la saună, îi spune călire. Am citit că porii pielii se deschid foarte tare și se închid. Întreține și pielea chestia asta. Dumneavostră forțați aici un mecamism de transpirație, eliminarea a toxinelor."

Cristian Oprinoiu, directorul unui complex din Băile Felix, a observat că frigul nu alungă, ci chiar atrage turiștii: "Aceștia vin la Băile Felix pentru a beneficia de acele șocuri termice care se pot face la noi, în complex."

Cei care vin în acestă perioadă la băi spun că efectul este reconfortant, tonic și, după câteva ședințe, simți cum tot corpul se înviorează.

Cei care vor să-şi petreacă o zi la complexul din Băile Felix trebuie să plătească 25 de lei. Pentru copii preţul unui bilet de intrare este de 12 lei. Preţul pentru o noapte de cazare porneşte de la 60 de lei la pensiuni şi poate ajunge până la 180 de lei la un hotel de patru stele.

reporter: Bogdan Costea
operator: Constantin Gheorghiță

editor web: Adrian Laboș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri