Laviniu Chiş, cel mai bun sportiv din 2018 la CSU Oradea

Data publicării:
laviniu chis

Multiplul medaliat în competiţiile naţionale şi balcanice de atletism, Laviniu Chiş a fost desemnat cel mai bun sportiv al anului 2018 la CSU Oradea. Titlul a fost împărţit în acest an cu karateka Patricia Farcaş, desemnată sportiva numărul unu, dar la sporturile neolimpice.

„Sunt foarte fericit că sunt sportivul anului al clubului CSU Oradea. Pentru mine înseamnă mult, deoarece anul acesta nu a fost un an foarte bun pentru mine, în schimb performanţele au continuat să crească, în ciuda accidentărilor", a declarat Laviniu Chiş.

Urmat în clasament de colega de secţie, Ligia Grozav, fostă campioană mondială de tineret la săritura în înălţime, Laviniu Chiş speră să confirme şi anul viitor prin performanţe cel puţin la fel de bune.

„Vreau să mă clasez cât mai bine la Campionatul European de tineret, asta însemnând să mă pot antrena în condiţii specifice în primul rând şi să nu intervină alte accidentări."

În clasamentul pe echipe, campionii de la CSM CSU Oradea au fost secondaţi pe podium de echipele de baschet feminin şi handbal feminin ale CSU.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Norbert Hegedus

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri