Liga 2 I Luceafărul Oradea - UTA, duelul orgoliilor

Data actualizării: Data publicării:
sport luceafarul

Luceafărul Oradea va primi sâmbătă, la Sînmartin, vizita „bătrânei doamne" a fotbalului românesc, UTA. E o confruntare între două echipe care au avut parte de un sezon mai puţin reuşit, ce le-a plasat în partea a doua a clasamentului.

„Avem un meci foarte important cu UTA. Două echipe care au nevoie de puncte. Eu sper că echipa noastră, după cum i-am văzut toată săptămâna, destul de motivaţi, destul de motivaţi, destul de concentraţi pentru jocul de mâine. Eu sper să luăm cele trei puncte", îşi doreşte Cristian Lupuţ, antrenorul Luceafărului Oradea.

Disputa ce contează pentru etapa a 34-a se anunţă interesantă şi prin prisma rivalităţii istorice dintre Oradea şi Arad. În plus, oaspeţii de mâine vor să răzbune şi eşecul suferit în tur, când Luceafărul s-a impus cu 3-2.

„Rivalitatea dintre Oradea, spun Oradea şi nu Luceafărul, şi UTA a fost tot timpul. Deci, nu o să fie un meci uşor, nu trebuie să-l luăm ca pe un meci uşor. O să fie o rivalitate, eu zic din punct de vedere fotbalistic, foarte bună", spune Lupuţ.

Partida dintre Luceafărul Oradea şi UTA este programată să înceapă sâmbătă, la ora 11:00.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri