Sari la conținut

Liga 2 | Ripensia Timişoara şi Luceafărul Oradea, egal cu 8 goluri

Ripensia Timişoara şi Luceafărul Oradea au făcut spectacol la ultima apariţie oficială din acest an, în liga a doua. Partida s-a încheiat cu un scor mai rar întâlnit, 4-4.

Jucătorii antrenaţi de Cristian Dulca au condus în trei rânduri pe tabelă, dar la final au fost nevoiți să se mulţumească cu un singur punct.

„Sigur că sunt supărat pe ei, pentru neconcentrarea la anumite faze - şi la primul gol şi la ultimul gol. Acestea sunt lucruri care le vom discuta probabil în ianuarie", spune Cristian Dulca, antrenorul Luceafărului Oradea.

Remarcații întâlnirii de la Timişoara au fost atacanţii Vlad Rusu, de la Luceafărul, şi Mediop, de la gazde, care şi-au trecut în cont câte o triplă. Lor li s-a adăugat Trif, cu un eurogol. Partida a început cu reușita lui Vlad Rusu din secunda 50 şi s-a încheiat cu golul lui Neamţu, pentru gazde, în minutele de prelungire ale partidei.

„Pe mine mă interesează să facem la Luceafărul o echipă competitivă, să aducem jucători, să completăm lotul şi să atacăm primele locuri în retur, să fim cât mai în faţă, iar de la anul, dacă lucrurile merg bine, să atacăm promovarea", a precizat Cristian Dulca.

Luceafărul închide anul pe locul 14, cu 21 de puncte strânse în tot atâtea etape. Liga a doua se va relua pe 24 februarie 2018, când Oradea va primi vizita celor de la ASA Tg. Mureş.

Redactor: Nicolae Mihalcea