Liga 2. Victorie din penalty pentru Luceafărul Oradea în partida cu Pandurii

Data actualizării: Data publicării:
sport victorie luceafarul pandurii

Luceafărul Oradea a obţinut o victorie extrem de importantă, 1-0, cu Pandurii Târgu Jiu, după un joc modest. Golul victoriei a fost marcat de Codoban, în minutul 81, de la 11 metri.

„După meciul de la Mioveni, în care am făcut un joc extraordinar de bun, astăzi am făcut un joc foarte prost, dar aş vrea să jucăm la fel de prost şi să câştigăm tot timpul cele trei puncte", a declarat Cristian Lupuţ, antrenorul Luceafărului Oradea.

Echipa de lângă Oradea a abordat meciul cu un prim 11 improvizat, iar fazele de poartă au putut fi numărate pe degete. Oaspeţii au semnat cea mai mare ratate, în minutul 63, când şutului lui Nsiah de la 4 metri a fost respins de Moroz. Un sfert de oră mai târziu Opriş a obţinut un penalty după o ţinere în careu a lui Konate. Faza a stârnit protestele oaspeţilor, iar antrenorul Pandurilor a fost trimis în tribune.

„Aş vrea să fiu foarte scurt. În semn de protest faţă de arbitrajul de azi aş vrea să nu spun nimic, pentru că toate legile sunt făcute în defavoarea noastră, şi asta este. Vă mulţumesc", a spus Adrian Bogoi, antrenorul Pandurilor Târgu Jiu.

În etapa viitoare, Luceafărul va evolua pe terenul colegei de clasament, Daco Getica, fosta Juventus, ambele cu câte 15 puncte acumulate până acum.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri