Sari la conținut

Liviu Dragnea a adus în Bihor cheile a 10 microbuze şcolare

Vicepremierul Liviu Dragnea a împărţit cheile celor zece microbuze şcolare primarilor care au venit în curtea Prefecturii Bihor însoţiţi de soferi.

"Am auzit un domn primar care ne certa ieri că dăm microbuze. Eu cred că vă folosesc microbuzele", a declarat Liviu Dragnea.

Cel mai bucuros primar a fost liberalul Vasile Cociuba, din comuna Vîrciorog, care spune că recent a terminat de asfaltat 90 la sută din drumurile comunei.

"Am primit acum primul microbuz la Vârciorog, vom transporta aproximativ 20-30 de copii cam 5 kilometri."


Tot la sediul Prefecturii au fost semnate 70 de contracte de finanţare din Programul Naţional de Dezvoltare Locală. Cu ajutorul acestora, primarii bihoreni vor continua sau începe noi lucrări de canalizare sau asfaltare de drumuri.

"S-a semnat contractul de finanţare pentru canalizare şi staţia de epurare Lugaşu de Jos în valoare de cinci milioane de euro", a precizat Levente Sorban, primarul comunei Lugaşu de Jos.

Vizita vicepremierului Liviu Dragnea în Oradea a continuat cu videoconferinţa judeţeană a PSD de la Casa de Cultură a sindicatelor, unde au fost desemnaţi delegaţii pentru congresul naţional al PSD.

Reporter: Gabriel Bonaciu
Operator: Darius Pop
Editor web: Adrian Laboş

Pe aceeași temă