Luptător de K1, arestat și trimis în judecată sub acuzația de trafic de droguri

Data actualizării: Data publicării:
cannabis (8)

Lovitură de teatru în sportul bihorean. Unul dintre cei mai cunoscuți luptători de sporturi de contact din județ a fost arestat într-un dosar al DIICOT Oradea sub acuzația de trafic de droguri. Potrivit procurorilor, Adrian Maxim a fost prins în flagrant delict când încerca să vândă unui anchetator sub acoperire un kilogram de cannabis.

cannabis (1)
cannabis (1)

foto: DIICOT

4.000 de euro ar fi cerut Adrian Maxim pentru marfa care provenea de la o altă persoană, prinsă și ea de procurori și polițiști.

"În data de 19.11.2018, în jurul orelor 14.00, în urma unor discuţii telefonice purtate în prealabil de către inculpatul MAXIM ADRIAN cu o persoană autorizată, acesta s-a întâlnit cu inculpatul în municipiul Oradea, ocazie cu care inculpatul i-a vândut 1 kg. substanţă vegetală (cannabis), în schimbul sumei de 4.000 euro, marfa provenind de la inculpatul SĂLĂJAN BOGDAN ALIN, cu această ocazie s-a realizat prinderea acestora în flagrant", se arată în comunicatul DIICOT Oradea.

Ulterior, investigatorii au mai găsit aproape șase kilograme de cannabis în Girișu de Criș.

"Inculpatul SĂLĂJAN BOGDAN ALIN a condus organele de urmărire penală pe raza localităţii Girişu de Criş, judeţul Bihor, la o locaţie de unde a predat 2 borcane din sticlă, conţinând 480 grame cannabis, despre care inculpatul a indicat şi ulterior la o altă locaţie unde a predat mai multe plante de cannabis puse la uscat pe o sfoară, materia vegetală astfel rezultată 5.757,5 gr. net", au transmis procurorii.

Atât Adrian Maxim, cât și cel de la care provenea marfa au fost trimiși în judecată de procurorii DIICOT Oradea. Dosarul se va afla pe rolul Tribunalului Bihor.

Redactor: Bianca Firezar

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri