LUPTE. Alex Sorian, campion pe nisip

Data publicării:
sport lupte

Luptătorii orădeni s-au întors cu două medalii de la ediţia 2017 a Campionatului Naţional de lupte pe nisip. Întrecerea s-a desfăşurat săptămâna trecută în localitatea constănţeană Limanu -2 Mai. Juniorii Alexandru Sorian şi Vlad Crăciun au cucerit aurul, la categoria 35 de kilograme, respectiv bronzul, la categoria 60 de kilograme.

Succesul lor este cu atât mai notabil cu cât stilul de luptă a fost cel de la libere, în vreme ce sportivii antrenaţi de Nelu Pop provin de la greco-romane.

"Două medalii, pe mine mă bucură foarte mult. Aşteptăm Campionatul Naţional de juniori 3 şi copii 4 în toamnă şi eu sper că obţinem rezultate bune cu generaţia aceasta", îşi doreşte Nelu Pop, antrenor de lupte LPS "Bihorul".

În ciuda regulilor diferite dintre stiluri, Alexandru Sorian a trecut cu bine de toţi adversarii. Printre aceștia s-au aflat reprezentaţi ai unor cluburi de tradiţie, precum cele din Odorhei și Tîrgu Mureş.

"Al doilea meci a fost mai greu pentru că am luptat cu unul care a fost destul de bun", spune Alexandru Sorian, campion de lupte pe nisip.

La Campionatul Naţional de lupte pe nisip au fost prezenţi aproape 300 de sportivi.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Norbert Hegedus
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri