Mama primarului Cãtãlin Cherecheş, candidat PNL

Data publicării:
mama chereches

Mama primarului de Baia Mare, Cătălin Cherecheş, este propunerea PNL Maramureş pentru prima poziţie de pe listele cu candidaţi pentru Camera Deputaţilor. Manager al Spitalului de Boli Infecțioase și Psihiatrie din reşedinţa Maramureşului, Viorica Cherecheş l-a devansat pe fostul ministru al Transporturilor Anca Boagiu. "Este o persoană de notorietate şi un profesionist desăvârşit", şi-au justificat liberalii alegerea.

Nominalizarea medicului Viorica Cherecheş a fost fãcutã de Coaliţia pentru Baia Mare, care a semnat în urmã cu douã sãptãmâni un protocol de colaborare cu PNL.

"În baza protocolului, Coaliţia pentru Baia Mare urma să desemneze o persoană de notorietate care să ocupe una dintre primele poziţii la una dintre cele două camere. Din punctul nostru de vedere, doamna doctor Viorica Cherecheş este o persoană de notorietate în Baia Mare, un profesionist desăvârşit. Considerăm că nominalizarea sa aduce beneficii atât băimărenilor, cât şi coaliţiei", a explicat Marinel Rob, viceprimar din partea Coaliţiei pentru Baia Mare .

"Viorica Cherecheş, mama primarului suspendat din funcţie, Cătălin Cherecheş, este de profesie medic şi este, în prezent, managerul Spitalului de Boli Infecţioase şi Psihiatrie din Baia Mare", a transmis Izabela Jurasko, corespondent Digi24 Oradea.

Localnicii apreciază candidatura medicului Viorica Cherecheş.

"Dacă are noroc, să candideze; dacă-i bună, să fie aleasă ca parlamentar. Aşa ca băiatul! Şi băiatul a făcut treabă bună."

"Are o vârstă care sperăm că îi de bun augur pentru ceea ce îşi doreşte doamna să facă. Până la proba contrarie, putem să zicem că e bine."

"Ne place, ne-a plăcut şi de domnul Cherecheş. Şi am o părere foarte bună. Şi ne bucurăm. Şi sperăm să fie aleasă."

Listele care cuprind candidaþii pentru alegerile parlamentare au fost supuse votului Biroului Politic al PNL Maramureş, în cadrul unei ședințe desfășurate miercuri.

Reporter: Izabela Jurasko
Operator: Kristian Kosa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri