Sari la conținut

MARAMUREŞ. 1.200 pachete cu țigări de contrabandă, găsite într-o maşină

Nu mai puţin de 1200 de pachete de ţigări de provenienţă ucraineană au fost descoperite de polițiștii de frontieră de la Sectorul PF Vișeu de Sus. Marfa era transportată într-o maşină în care se aflau doi maramureşeni.

tigari captura MM

foto: ITPF Sighetu Marmaţiei

Autoturismul în care se aflau doi bărbaţi, unul de 49 de ani, celălalt de 46 de ani, a fost oprit în trafic, duminică dimineaţa, la ora 5:30, pe DN 17C, în localitatea Săcel, din judeţul Maramureş. Poliţiştii de frontieră au descoperit în maşină două genţi de voiaj în care se aflau mai multe pachete de ţigări.

„Drept urmare, masina și persoanele au fost duse la sediul sectorului pentru continuarea cercetărilor, iar în urma inventarierii țigărilor a rezultat cantitatea de 1.200 pachete, de proveniență ucraineană, în valoare de 14.000 lei”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei.

Ţigările au fost confiscate, iar oamenii legi fac cercetări sub acuzaţia de contrabandă. Şi autoturismul, în valoare de 11.500 lei, a fost indisponibilizat la sediul poliției de frontieră, până la finalizarea anchetei.

Reporter: Izabela Jurasko
Editor web: Adrian Laboş