Maramureş-Auto-Moto-Show | Drifting, parada maşinilor retro şi prezentare de modă

Data publicării:
retroparada6
foto: Maramureş-Auto-Moto-Show

Drifting, retroparadă, prezentare de modă şi karting. De toate acestea au avut parte cei care au participat la a doua zi a evenimentului Maramureş-Auto-Moto-Show.

foto: Maramureş-Auto-Moto-Show
foto: Maramureş-Auto-Moto-Show

Acţiunile au debutat în Piaţa 1 Decembrie 1918 din Sighetu Marmaţiei, unde campioana naţională de rally sprint, categoria feminin junior, Natalia Ramona Iocsak, a oferit o sesiune de drifting.

Pe străzile din Sighet a urmat parada automobilelor retro care au atras admiraţia privitorilor datorită eleganţei autoturismelor. Tot străzile oraşului maramureşean au fost scenă şi pentru o prezentare de modă, în care modelele au defilat îmbrăcate în piese vestimentare de la Galeria Vassiliev din Sighetu Marmaţiei.

Studenţii de la Universitatea de Medicină şi Farmacie ”Iuliu Haţeganu” din Cluj-Napoca, reuniţi într-un proiect de voluntariat - Road Safety - au prezentat modul de acordare a primului ajutor de urgenţă persoanelor aflate în pericol să îşi piardă viaţa. Studenţii medicinişti au arătat exerciţii de resuscitare, executarea corectă a masajului cardiac şi dezobstrucţia căilor respiratorii”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Tot în cadrul Maramureş-Auto-Moto-Show, în Grădina Morii a avut loc un concurs de karting organizat de Palatul Copiilor din Baia Mare. Câştigătorii au fost aaleşi dintre piloţi din Baia Mare, Sighetu Marmaţiei şi Borşa.

Editor web: Adrian Laboş
Foto: Maramureş-Auto-Moto-Show

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri