MARAMUREŞ. Întâlnire cu "superomul" Andrei Roşu

Data actualizării: Data publicării:
Conferinta-inspirationala-Andrei-Rosu-la-Baia-Mare

Primul român care a traversat înot Canalul Mânecii și, totodată, primul om din lume care a finalizat circuitul 7 maratoane și 7 ultramaratoane pe cele șapte continente – record înscris în Guiness Book - va susține o conferință inspirațională în Baia Mare. Pe 20 octombrie, la invitația Maramureș Business Club, „superomul” Andrei Roşu le va dezvălui băimărenilor povestea lui şi secretele din spatele succesului său.

Conferinta-inspirationala-Andrei-Rosu-la-Baia-Mare

Sportiv de anduranţă, antreprenor, blogger, scriitor şi vorbitor inspiraţional, Andrei Roşu este şi organizator de evenimente caritabile şi susţinător al proiectelor sociale.

Primul maraton din viaţa sa a fost către Polul Nord. A traversat Canalul Mânecii în cadrul celui mai dificil ultra-triatlon din lume, care include 140 de kilometri de alergare, 50 de kilometri înot şi 300 de kilometri pe bicicletă.

Andrei Roşu a creat cel mai de succes blog dedicat sportivilor amatori şi a fondat prima platformă de fundraising şi running din România – Transmaraton. El este şi autor al primului ebook caritabil din ţară.

Biletele pentru conferinţa inspiraţională sunt disponibile începând cu 8 septembrie, pe pagina oficială a evenimentului. Taxa de înscriere este de 200 de lei, cu o reducere de 80 de lei pentru cei care se decid până pe 13 octombrie. Pensionarii, studenţii şi elevii beneficiază de un preţ de 60 de lei.

Organizatorii au pregătit un pachet VIP de 500 de lei. Acesta include o cină VIP cu Andrei Roşu, iar 50% din încasări vor fi donate unei cauze nobile.

Deatlii suplimentare, la telefon 0757/400.345.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri