Sari la conținut
News Alert

MARAMUREŞ. Peste jumătate de kilogram de canabis, găsit într-un autocar

Polițiștii de frontieră din Maramureş au descoperit 573 de grame de substanță vegetală, posibil canabis, în bagajele unui călător dintr-un autocare care se deplasa spre Spania. Substanţa era ascunsă în cinci pachete din folie transparentă, puse în pungi de cafea.

Descoperirea a fost făcută luni, puţin după miezul nopţii, când un echipaj mobil din cadrul Sectorului PF Sarasău a oprit pentru control, în localitatea Câmpulung la Tisa, jud. Maramureș, un autocar.

În bagajele unui pasager au fost găsite, puse în pungi de cafea, cinci pachete din folie transparentă, vidate, în care se afla o substanță vegetală de culoare verde. Poliţiştii de frontieră au stabilit că este vorba despre un maramureşean de 40 de ani.

„În urma inventarierii substanței descoperite a rezultat cantitatea de 573 de grame substanță vegetală verde-oliv, posibil canabis, cantitate care a fost ridicată și predată lucrătorilor din cadrul Serviciului Combaterea Criminalităţii Organizate Maramureș, în vederea continuării cercetărilor”, au transmis poliţiştii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei.

Bărbatul a fost preluat de ofiţerii DIICOT Maramureş, iar pe numele său a fost emis un mandat de reţinere pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Reporter: Izabela Jurasko / Imagini: ITPF Sighetu Marmaţiei
Editor web: Adrian Laboş

Pe aceeași temă