Marcel Boloş, acuzat de triplă incompatibilitate

Data publicării:
Marcel Bolos

Fost secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, orădeanul este cercetat pentru că a ocupat în acelaşi timp, mai-iunie 2012, şi funcţia de director al Direcţiei de Dezvoltare Durabilă din Primăria Oradea.

A doua incompatibiliate se referă la faptul că din 2013 până în 2014 Boloş a fost, concomitent, director în Primăria Oradea şi în Ministerul Transporturilor.

Agenţia Naţională de Incompatibilitate a mai stabilit că anul trecut Marcel Boloş a fost şi director adjunct în cadrul ministerului Transporturilor şi director la un institut de stat.

Reprezentanţii Primăriei Oradea susţin că din mai 2012 Marcel Boloş a fost suspendat din funcţia ocupată în instituţie. Din acest an, nu mai are nicio legătură contractuală cu administraţia locală.

Anca Sas, purtătorul de cuvânt al Primăriei Oradea: „În perioada 9 mai 2012 - 31 decembrie 2013 domnul Marcel Boloş a fost suspendat la cerere din funcţia de director executiv. S-a emis dispoziţie de exercitare cu caracter temporar pentru această funcţie pentru domnul Marius Moş, iar de la 1 ianuarie 2014 domnul Marcel Boloş şi-a încetat raporturile de serviciu cu Primăria Oradea prin acordul părţilor."

reporter: Laura Breb
operator: Gabor Szilagyi

editor web: ADrian Laboș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri