Match Frame | Evenimentul profesioniştilor foto-video

Data actualizării: Data publicării:
match frame

Cele mai moderne aparate de fotografiat, camere video folosite în cele mai noi filme dar şi cei mai importanţii videografi şi fotografi ai Europei. Sunt ingredientele evenimentului Match Frame, care a început miercuri la Oradea. Timp de trei zile pasionaţii de fotografie şi video vor afla de la cei mai buni cum să reuşească în acest domeniu.

Timp de trei zile, în Sinagoga Zion din Oradea pasionaţii pot vedea cele mai moderne aparate de fotografiat, ultimele modele de camere folosite pentru reclame sau filme dar şi ultimele noutăţi în materie de drone.

„Vedetele sunt cele mai noi camere de la Panasonic, apoi camerele mirrorless, avem şi de la Sony şi de la Canon, Black Magic Design”, a spus Attila Kun, organizatorul evenimentului.

Cele 65 de persoane înscrise la eveniment pot participa şi la ateliere practice alături de cei mai buni videografi din Europa. Nick Driftwood şi Philip Bloom au ajuns miercuri la Oradea, unde vor să îi înveţe pe cei prezenţi care este cheia succesului în această industrie.

„Cu siguranţă, Nick Driftwood are multe poveşti interesante, dar pot creea poveşti şi de aici. Oradea este un oraş superb. Vreau să mai stau apoi câteva zile aici, să realizez câteva clipuri pe care să le prezint apoi oamenilor din Londra. Este o ţară foarte frumoasă”, crede Nick Driftwood, videograf.

„Am multe să le spun, am o conferinţă de cinci ore. Mai am şi alte două zile la dispoziţie, dar le voi explica multe în cele cinci ore şi sper că oamenii vor fi interesaţi”, susţine Philip Bloom, videograf.

Pentru a participa la cele trei zile ale evenimentului Match Frame, cei interesaţi au plătit pachete cuprinse între 200 şi 400 de euro. Au venit şi de la sute de kilometri distanţă pentru a-i cunoaşte pe speakeri.

„Am început să îl urmăresc pe Bloom înainte să mă apuc de asta, erau primele workshopuri pe care le-am văzut de când eram mic şi am zis că e extraordinar pentru mine să fiu prezent la un curs de-al lui.”

„Sunt nişte oameni de calibru mondial care au în spate un background cu multe evenimente şi filme.”

Toţi cei înscrişi la Match Frame vor primi la final un material realizat în colaboare cu marii videografi europeni prezenţi la eveniment.

Reporter: Claudiu Mihuţ
Operator: Constantin Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri