Mii de compendii pentru clasa a V-a au ajuns în Bihor

Data actualizării: Data publicării:
170904_LANSARE_COMPENDIU_06_INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Peste 5400 dintre compendiile de clasa a V-a au ajuns deja în Bihor. Ele sunt depozitate la şcoala Avram Iancu din Oradea, iar de aici vor fi preluate de reprezentanţii şcolilor din întreg judeţul.

"În judeţul Bihor am primit 5430 de exemplare care vor fi distribuite în 161 de unităţi de învăţământ până cel târziu pe 7 septembrie, astfel încât elevii vor începe anul şcolar în cele mai bune condiţii. De asemenea, pe parcursul verii au fost trimise în unităţile de învăţământ 54.376 de manuale, vorbim de învăţământul primar, iar în învăţământul liceal au fost trimise 64 de mii de manuale", a precizat Claudiu Damian, purtător de cuvânt al ISJ Bihor

Compendiul, care cuprinde mai multe materii într-un singur manual, a fost gândit să servească la predarea materiei în primele două luni din noul an şcolar, până când problema manualelor propriu zise va fi rezolvată.

Compendiul de clasa a V-a cuprinde capitole precum limbi străine, matematică, ştiinţele naturii sau religie. Presa centrală a scos la iveală mai multe greşeli ale editorului, dar şi exprimări nu tocmai fericite din acest manual.

În plus, în capitolele dedicate învăţării limbilor străine există multe linkuri de pe Youtube, care pentru a fi accesate, ar trebui copiate caracter cu caracter de elevi.

Reporter: Bogdan Băcilă
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri