Mii de persoane de 1 Iunie la grădina zoologică din Oradea

Data publicării:
zoo
Coada din fața grădinii zoologice s-a format încă de la ora nouă, când s-au deschis porțile. Ca să ajungă să vadă animalele sălbatice, copiii au stat la rând minute în șir. Nimic nu a mai contat în momentul în care micii vizitatori au dat nas în nas cu animalele.
 
,,Râsul mi-a plăcut mult și ursul, sunt animale calme, nu prea
atacă,'' spune un copil.
 
Și părinții au fost rămas impresionați de transformarea grădinii zoologică din Oradea, deschisă după doi ani de lucrări. 
 
,,Față de ultima dată când am fost aici, cred că sunt 18 ani de-atunci, frumos, frumos,'' susţine un părinte, venit cu copilul la grădina zoologică.
 
,,De ordinul miilor au venit astazi orădenii să viziteze grădina zoo, foarte greu am făcut față, pe lângă casierie am vândut bilete pretipărite și astfel am încercat să reducem timpul de așteptare cât se poate de mult,'' explică Tibor Bimbo Szuhai, administratorul grădinii zoologice din Oradea.
 
Modernizarea grădinaii zoologice din Oradea, care are o suprafață de șapte hectare și jumătate, a costat  patru milioane de euro. Ea adăpostește 400 de animale din 118 specii. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri