Sari la conținut
News Alert

Naţionala de minifotbal a României s-a pregătit la Oradea pentru miniEURO 2015

Tricolorii au remizat, 1-1 cu naţionala Ungariei şi 2-2 cu echipa orădeană. Sâmbătă, în ultimul joc, a învins Republica Moldova, cu 2-1.

„Avem un singur gând, să mergem să câştigăm un nou titlu european pentru că şi în minifotbal, ca în orice sport, îţi doreşti mereu să fi cel mai bun şi să aduci titlul de campion european în România", a declarat Ioan Onicaş, preşedintele FR de Minifotbal.

Echipa de minifotbal a României are şi un orădean în lot. Portarul Vlad Gheţe a fost convocat pentru Campionatul European în urma prestaţiilor excelente avute în poarta celor de la AEK Oradea. Antrenor cu portarii la FC Bihor, Vlad a cochetat în trecut şi cu naţionala de futsal a României.

„Vlad a fost în vizorul echipei naţionale după turneul regional la care am participat. A fost selectat şi premiat drept cel mai bun portar, dar, având în vedere că în meciul direct pe care l-am jucat cu echipa naţională a apărat extraordinar, ne-am bucurat că a fost selecţionat", spune Spiridon Baltsavias, de la AEK Oradea.

Tricolorii fac parte dintr-o grupă cu Scoţia, Serbia şi Bulgaria.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Florin Lucuţa

Pe aceeași temă