North West Fest - festival de jazz în Baia Mare

Data actualizării: Data publicării:
north west festival

Piaţa Cetăţii din Baia Mare găzduieşte la acest final de săptămână cea de-a doua ediție a festivalului internațional de jazz & blues North West Fest. Spectatorii au acces gratuit la manifestarea care propune un line-up interesant și variat, cu muzicieni extrem de valoroși.

După ce vineri au concertat Alessandro Rossi Quartet (Italia) şi Marek Napiórkowski trio (Polonia), sâmbătă vor fi prezenţi la festival Florin Giuglea Band, de la ora 19:30, şi Kal David Band (SUA - pentru prima oară în Romania), de la ora 21.

Duminică vor concerta EYOT (Serbia), de la ora 19:30, şi Luiza Zan & Hungarian All Stars (Romania, Ungaria), de la ora 21.

Pe durata festivalului, la Podul Viilor 9 din Baia Mare, va avea loc o expunere a renumiților jazz-ologi Florian Lungu și Virgil Mihaiu (sâmbătă, ora 13), un workshop susținut de vocalistul de jazz Luiza Zan (duminică, ora 13) iar noaptea jam session-uri.

Organizatorii festivalului sunt Fundația Arte+ și Asociația One Sound, cu sprijinul Primăriei Municipiului Baia Mare și a Consiliului Județean Maramureș.

Mai multe informatii sunt disponibile pe www.nwfest.ro.

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri