Nuntă la cort şi cu impresar. Sunt ofertele prezentate la târgul de nunţi de la Oradea

Data publicării:
nunta 111113

Organizatorii de evenimente spun că, în funcţie de preferinţele mirilor, impresarul poate asigura serviciile artitului sau trupei dorite.

"Dacă ai o nuntă cu tineri este important să ai unui interpret cu ceea ce se cantă acum la radio. Dacă ai oameni cu experiență e bine să mergi pe muzica populară și etno", consideră Mihai Dacin, organizatorul târgului.

"Avem un pachet ce conține un dj, un solist de muzică populară și un solist de muzică instrumentală. Toți la 30% din costul unei formații", vine cu o ofertă Raul Dulău, reprezentantul unei firme de sonorizări. Aceste promoții au fost pe placul vizitatorilor târgului de nunţi. "E un stres în minus să știi că se ocupă el de toate și nu-ți ocupă atâta timp."

O altă noutate oferită de organizatorii de evenimente a fost nunta în corturi special concepute, o petrecere foarte la modă în Statele Unite.

Totuși, vedetele târgului de nunți au rămas rochiile de mireasă. "La modă sunt rochiile simple cu aplicații argintii și aurii, în decor și diferite flori aplicate", explică Cristina Lazăr, expozant.

La a șasea ediție a târgului de nunţi de la Oradea au participat 40 de firme specializate în furnizarea de servicii sau produse specifice ceremoniilor nupțiale.

reporter: Bogdan Costea
operator: Constantin Gheorghiță

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri