O creșă cu 50 de locuri, camere de supraveghere și sistem antiefracție, inaugurată în Oradea

Data actualizării: Data publicării:
cresa noua Oradea 04032019 (6)

O nouă creșă a fost inaugurată, în această săptămână, în centrul municipiului Oradea. Aceasta are o capacitate de 50 de locuri, dispune de două spăli de joacă și este dotată cu camere de supraveghere și sisteme de antiefracție și alarmare la incendiu. Investiția totală în cea de-a 14-a creșă din Oradea depășește 200.000 de lei.

cresa noua Oradea 04032019 (7)
cresa noua Oradea 04032019 (7)

foto: Direcția de Asistență Socială Oradea

”Micul prinț” este numele noii creșe din Oradea, inaugurată pe strada Iuliu Maniu. Administrată de Direcţia de Asistenţă Socială (DASO) din oraș, clădirea dispune de două dormitoare spaţioase şi două săli de joacă.

”Pentru asigurarea protecţiei copiilor care frecventează creșa și a personalului care își desfășoară activitatea în cadrul acestora s-au instalat 7 camere de supraveghere video montate în sălile de activități educaționale din cadrul creșelor”, au transmis, printr-un comunicat, reprezentanții DASO.

Lucrările de amenajare a noii creșe au costat peste 180.000 de lei și au constat, printre altele, în înlocuirea instalației electrice, aranjarea sălilor de joacă, a dormitoarelor, izolatorului și grupului sanitar pentru copii ori reabilitarea instalaţiei de încălzire.

Alți peste 27.000 de lei au fost investiți în montarea unor sisteme de detecție a incendiilor, de iluminat de siguranță și antiefracție.

Editor web : Adrian Laboș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri