O elevă din Oradea a fost agresată în faţa şcolii. Cinci persoane au fost reţinute de jandarmi

Data actualizării: Data publicării:
bataie

Incident grav, joi, la amiază, în faţa Liceului cu Program Sportiv "Bihorul" din Oradea. O elevă de clasa a VIII-a a fost agresată de un grup de cinci tineri care au aşteptat-o în faţa şcolii.

Alerta a fost dată de portarul instituţiei de învăţământ, care a reclamat situaţia Jandarmeriei Bihor. Echipajul care a ajuns la faţa locului a reţinut două persoane acuzate de loviri şi alte trei suspectate de tulburarea liniştii publice.

"Astăzi, în jurul orei 12, paznicul Liceului Sportiv Bihorul din Oradea a sesizat Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Bihor că un grup de tineri aşteptau în faţa şcolii şi există suspiciunea că urmau să agreseze un elev. Până la sosirea echipajului de jandarmerie, persoanele în cauză au agresat fizic o elevă. Astfel, echipajul de jandarmerie a reţinut cinci persoane şi se întocmesc actele procedurale pentru săvârşirea infracţiunilor de tulburare a ordinii publice şi loviri", a declarat, pentru Digi24 Oradea, căpitanul Daniel Bizău, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bihor

Redactor: Adrian Ciucuriţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri