O mașină distrusă și zeci de cauciucuri arse într-un incendiu produs în curtea unei firme din Oradea

Data actualizării: Data publicării:
Det 2 Oradea-Inc. auto 1
foto: ISU Crișana

Un autoturism a fost complet distrus, iar altul a fost afectat parțial de un violent incendiu care s-a produs, luni, în curtea unei societăți comerciale din Oradea. 30 de anvelope uzate, depozitate în zonă, au fost arse.

imagini: ISU "Crișana"

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Crișana” a fost anunțat despre producerea incendiului puțin după ora 10. Focul a izbucnit în curtea unei firme de pe strada Corneliu Baba, din Oradea.

„Au fost alertate echipajele Detașamentului 2 de Pompieri Oradea care, sosite în aproximativ trei minute la locul intervenției, au constatat că flăcările se manifestau generalizat la un autoturism, fiind afectată parțial și o altă mașină aflată în imediata proximitate și la cauciucuri uzate depozitate în apropiere”, a transmis maiorul Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al ISU „Crișana”.

Pompierii au stins în scurt timp incendiul și au împiedicat focul să se extindă la al treilea autovehicul și la clădirea situată la aproximativ doi metri de flăcări.

„În urma producerii evenimentului, au ars un autoturism, 30 de anvelope uzate, flăcările afectând și partea stângă a celui de-al doilea autovehicul, în proporție de circa 20%”, a confirmat maiorul Camelia Roșca.

Primele date ale anchetei arată că incendiul a pornit, cel mai probabil, de la deșeurile aprinse în curte, aproape de mașini și de cauciucurile uzate.

Editor web: Adrian Laboș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri