O nouă săptămână de proteste la Oradea | Flash-mob împotriva PSD

Data publicării:
protest PSD

A început o nouă săptămână de proteste la Oradea. În fiecare zi, la orele amiezii, membrii asociaţiei Oradea Civică se strâng la flash-mob-ul din faţa sediului filialei județene a Partidului Social-Democrat. S-a întâmplat şi luni, când manifestanţii au protestat în tăcere împotriva celor aflaţi la guvernare.

Luni la amiază, timp de 15 minute, cinci protestatari s-au prezentat în faţa sediului din Oradea al filialei judeţene a social-democraţilor. Oamenii au manifestat în tăcere și au afișat bannere cu mesaje anti-PSD. În plus, protestatarii au făcut trasmisiuni în direct pe reţelele de socializare.

Cosmin Bursaşiu, membru Oradea Civică: "Cei care ne urmăresc, ne apreciează şi ne urează să putem duce până la capât această luptă, care e de lungă durată, e posibil să protestăm în acest fel până la următoarele alegeri locale şi parlamentare."

"Fac ce vor şi împing asta la nesfârşit, nu se poate aşa ceva. Ne-am săturat şi ne-am săturat foarte mulţi", susţine o participantă la protest.

Unii dintre manifestanții de luni au participat și la mitingul din 10 august de la Bucureşti.

"Au intrat la ora 23 ca în nişte înfractori, în nişte comunişti, au dat cu gaze, au lovit femei au lovit copii şi după 10 zile nu avem nici măcar o demisie, nu se poate aşa ceva inadmisibil. Vom fi cu ochii pe voi şi nu scăpaţi", anunţă un protestatar.

Lucian Damian, membru Oradea Civică: "Nu voi ceda niciodată, deşi am fost bătut, călcat în picioare, dat cu genuchiul în cap, spart la ochi dar nu cedez, rezist în continuare."

Protestele în tăcere vor continua pe tot parcursul acestei săptămâni în faţa PSD Bihor. Seara, începând cu ora 19, orădenii sunt aşteptaţi timp de trei ore, în Piaţa Unirii, pentru a scanda împotriva coaliţiei PSD-UDMR-ALDE.

Reporter: Claudiu Mihuţ
Operator: Norbert Hegedus

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri