O tânără din  Deva a fost aleasă Miss Transilvania 2016

Data publicării:
miss

La concursul desfășurat într-o sală de evenimente din Oradea, cele 20 de finaliste au trecut prin patru probe de foc: cea de prezentare, parada costumelor de baie, prezentarea unei ținute casual coktail și parada rochiilor de seara.

"Mă bucur extrem de tare, eu iubesc să fiu în lumina reflectoarelor şi să fiu pe scenă, atât de important a fost pentru mine faptul că am şi câştigat", a spus Andra Pasc, câștigătoarea titlului Miss Fainoșag.

"Premiul din această seară pentru mine înseamnă încă o realizare, în primul rând şi că se vede rodul muncii mele pe care am depus-o fiind al doilea concurs la care am participat şi sunt foarte, foarte fericită", a recunoscut Diana Maftei, câştigătoarea locului III.

Miss Transilvania 2016 a fost declarată Denisa Popa, o tânără din Deva, care a reuşit să impresioneze publicul. "Înseamnă foarte mult, mă bucur foarte mult pentru asta şi este o surpriză. Aş vrea să ajung departe în modelling dacă se poate, aici sau în altă ţară."

"Eu zic că a ieșit o seară foarte frumoasă, a fost un eveniment reușit, am avut niște concurente foarte frumoase. Din păcate, nu tot timpul pot câștiga toate, dar clar, dacă au ajuns până aici, au fost cele mai bune", a declarat Cătălina Burlo, organizatoarea evenimentului Miss Transilvania.

Premiantele au plecat acasă cu produse de înfrumuseţare, cosmetice, accesorii, vouchere de servicii şi rochii, în valoare de 5.000 de euro.

Reporter: Anca Deac
Operator: Constantin Gheorghiță

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri