Oboseala a provocat un accident mortal

Data publicării:
stirea 20accidente-44853

Drama s-a petrecut putin dupa ora 8, la iesirea din Salonta spre Arad. Duba inmatriculata in Slovacia si condusa de un cetatean maghiar a intrat cu viteza in autoturismul in care se aflau doua persoane, tata si fiu. Martorii au sunat imediat la telefonul de urgenta 112.

Ioan Niculai - martor

"Striga un batrân taica-sau cred ca era. tatal victimei? Da. Striga dupa ajutor și am sunat la salvare."

dr. Hadrian Borcea - șeful UPU- SMURD Bihor

"Șoferul autoturismului a decedat pe loc încarcerat nu s-a mai putut face nimic pentru el, pasagerul din dreapta tatal șoferului a supraviețuit fara leziuni accidentului a și refuzat investigațiile și transportul la spital."

Fragmente desprinse din dubita au avariat o a treia masina, aflata in spatele autoturismului.

Ioan Niculai - martor

"Am vazut microbuzul, roțile și am oprit ca a sarit o roata în fața o geanta cu tambur cu totul direct în fața mea. De la microbuz? Da de la microbuz uitați acolo. Și ce ați facut v-ați dat jos? Da m-am dat jos ca mi-a rupt și mie roata, mi-a sarit mie."

Politistii sunt convinsi ca vinovatia apartine in intregime soferului dubitei, un barbat de 23 de ani.

inspector principal Octavian Mughiuruș - Poliția Rutieră Bihor

"Conducatorul acesteia a adormit la volan a intrat pe contrasens unde s-a lovit de un autoturism Wolsvagen Vento care circula din sens opus dinspre Oradea spre Arad."

Autorul accidentului a fost dus la spital, unde medicii au constatat ca are doar cateva leziuni minore. El va fi cercetat pentru ucidere din culpa.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri