Oferte de Revelion în Băile Felix

Data publicării:
felix oferte 201014

Elena a venit cu familia la Băile Felix şi i-au plăcut condiţiile din staţiune. Se gândeşte să petreacă aici şi Revelionul.

"Sper că vom fi aici de sărbători: în jacuzzi cu apă caldă, cu zăpadă în jur. Ne vom distra."

"M-am gândit să îmi petrec Revelionul în Băile Felix pentru că au o ofertă foarte atractivă. Cel mai mult mă încântă ideea de saună", spune un turist.

În Băile Felix pot fi tratate o serie de boli reumatice, afecţuni post-traumatice, dar şi afectiuni neurologice, ne spun specialiştii.

"Avem secţii de electroterapie, termoterapie, hidroterapie. Cei care vin la noi în hotel se pot relaxa la piscinele interioare cu apă termală, la saună, la salină, la sala de fitness", a explicat Ioana Balog, asistent medical.

Pachetele de Crăciun şi Revelion în Băile Felix s-au menţinut la aceleaşi preţuri ca şi anii trecuţi, astfel că gradul de ocupare depăşeste 95% la toate hotelurile pentru finalul anului. De Revelion, un sejur de 3 zile pentru o persoană la un hotel de 2 stele costă 739 de lei şi ajunge la 1262 de lei la un hotel de 4 stele.

"Pachetele noastre încep de la 3 zile şi cuprind cazare cu mic dejun, trei seri de petrecere: cina bihoreană, petrecerea de Revelion şi carnavalul, acces la piscinele proprii, acces la saună şi acces la ştrandul Apollo-Felix", a anunţat Diana Antonescu, reprezentanta de marketing a societăţii Turism Felix SA.

Staţiunea Băile Felix are oferte speciale şi de Halloween, când adultii pot participa la petreceri tematice, iar cei mici vor vâna comori prin tuneluri secrete. Preţul unui pachet costă 131 de lei pentru o persoană la un hotel de 2 stele şi ajunge la 227 de lei, la un hotel de 4 stele. În preţ sunt incluse două nopţi de cazare cu mic dejun, acces la piscine, saună şi sală de fitness.

Reporter: Mariana Gurgu
Operator: Ciprian Platona

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri