Oferte de Revelion în Băile Felix. Hotelierii fac reduceri pentru turiştii care îşi fac rezervările de acum

Data publicării:
baile-felix-1
Deşi încă ne bronzăm la soare şi îndurăm temperaturi caniculare, hotelierii din Băile Felix se gândesc la... Revelion. Pe principiul că înţeleptul îşi face iarna car şi vara sanie, ei le oferă turiştilor care vor să-şi petreacă noaptea dintre ani în staţiunea bihoreană relaxare în centre spa sau în piscinele exterioare cu apă termală, distracţie în aquapark ori cine festive cu preparate tradiționale. Cei care îşi rezervă de acum pachetele de Revelion beneficiază de o reducere de 15% în sistem early booking.

Un pachet de Revelion include cazarea, masa în sistem all inclusive, cina festivă de Revelion și carnaval în 1 ianuarie. "Vor fi și preparate tradiționale și un program artistic cu muzică live", promit hotelierii. 

La un hotel de patru stele aceste pachete costă între 1300 și 2000 de lei pentru o persoană. Bonusurile constau într-o serie de reduceri. Turiștii care își cumpără pachetele de Revelion au 50% reducere la biletul de intrare în aquapark. După petrecerea din noaptea cumpenei dintre ani, ei se pot relaxa în zecile de bazine cu apă termală, pe paturile de masaj subacval, sub căderile de apă, în saună, jacuzzi sau chiar în salină.

La hotelurile de trei stele pachetele de Revelion sunt ceva mai ieftine. Patru nopți de cazare costă 650 de euro pentru două persoane, iar oferta pentru cinci nopți ajunge la 745 de euro.

"Aceste pachete au accesul la facilitățile centrului spa pe toată perioada de ședere, masa în regim de pensiune completă și o să organizăm în fiecare seară mese cu specific. Într-una una dintre zile îi vom duce în Ungaria", dezvăluie Viviana Truța, directorul unui hotel de trei stele.

În minivacanța de Revelion doamnele se pot răsfăța cu împachetările în ciocolată, cu parafango, cu vinoterapia, termospa sau dușul Vichy, în timp ce domnii se pot relaxa în saună, jacuzzi, în bazinele cu apă termală, în salină sau la masaj.

Turiştii pot beneficia de preţuri mai mici dacă îşi cumpără acum pachetele de Revelion. Cei care își fac rezervare până la 1 septembrie au o reducere de 15%, în timp ce pachetele cumpărate până la 1 octombrie beneficiază sunt mai ieftine cu 10%.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri