Oferte de Ziua Îndrăgostiților, în Maramureș

Data publicării:
oferte in Maramures

În loc de buchete de flori, cadouri scumpe și cine în restaurante de lux de Ziua Îndrăgostiților, ce-ați spune de o scurtă escapadă, la mijloc de săptămână, în Maramureș? Administratorii de pensiuni au pregătit cine romantice servite în blide de lut la lumina opaițelor, dar și odăi primitoare în căsuțe de lemn tradiționale. În plus, pe pârtiile din Cavnic veți avea parte de reduceri la abonamentele de schi și de plimbări romantice cu săniile trase de cai.

În Maramureș a nins ca în povești în ultimele zile așa că o escapadă, departe de agitația orașelor, poate fi rețeta ideală pentru Ziua Îndrăgostiților.

În Șurdești, spre exemplu, pentru 250 de lei pe noapte, îndrăgostiții se vor putea caza în căsuțe de lemn, desprinse parcă din povești.

"Îi așteptăm cu casele noastre tradiționale, vechi de peste 100 de ani, cu mâncare proaspătă servită în blide tradiționale de lut, cu un pahar de vin roșu la lumina lumânării și, totodată, avem și zăpadă. Avem un peisaj de basm", este oferta lui Ciprian Maak, proprietarul unei agropensiuni.

Turiştii se pot bucura de zăpadă și la Cavnic. Stratul de omăt pe pârtii măsoară aproape 1 metru, iar condițiile pentru practicarea sporturilor de iarnă sunt perfecte. În plus, de ziua lor, îndrăgostiții vor avea parte și de reduceri.

"Am pregătit și ofertă la abonamentul de zi. Avem reducere de 25%, astfel de la 90 de lei, ski-pass-ul cu urcări nelimitate de la 10 la 7 seara este la prețul de 70 de lei de persoană", susţine Oana Poenar, reprezentanta unei pârtii din Cavnic.

Pentru cei care nu știu încă, dar își doresc să învețe, monitorii de schi le-au pregătit lecții de schi în cuplu, pentru 60 de lei de persoană.

"Condițiile de schi sunt excelente, ca în condiții de iarnă adevărată. A nins în ultimele zile, stratul de sub este zăpadă artificială, dar cel deasupra este zăpadă naturală", spune Oana Poenar.

"Am ales Cavnicul pentru că am fost și anul trecut și mi-a plăcut foarte mult. Pârtiile sunt foarte bune", spune o turistă din Oradea.

Tot ca o experiență inedită de ziua lor, la poalele munților Gutâi, în Baia Sprie, îndrăgostiții vor putea să ia lectii de olarit de la celebrul meșter Daniel Leș. Obiectele realizate în atelier vor putea fi luate acasă, drept amintire.

Reporter: Izabela Jurasko
Operator: Kristian Kosa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri