Oferte start-up la târgul de nunţi. Firme aflate la început de drum şi-au oferit serviciile viitorilor miri

Data publicării:
nunti targ

Pentru nunta programată în acest an, Soare şi Karola sunt în căutarea unor servicii care să le facă petrecerea mai dinamică și amuzantă. Au găsit un aparat foto care le-a atras atenţia.

"Aparatul face automat pozele, iar la final iese un print cu cele trei fotografii."

"E o chestie de moment, ceva spontan: te strâmbi, scoți limba, totul iese foarte ok. E foarte interesant și cred că mai mult ca sigur vom avea așa ceva la nuntă", spune viitorul mire.

Firma care propune acest dispoziv este, de fapt, o afacere start-up, la fel ca mulţi din participanţii la târgul de nunţi de weekend-ul trecut de la Oradea.

"Am început abia anul trecut în vară cu un concept relativ nou pe piața românească: e vorba de conceptul de cabină foto ce aduce distracție și foto amintiri haioase invitaților la orice fel de eveniment", explică Sergiu Bărbuș, participant la târg.

Anul acesta, chiar şi magicienii își oferă serviciile pentru ca petrecerea de nuntă.

"Magia la nuntă este, momentan, un moment nexplorat și de aceea încercăm să promovăm cât mai mult. Vrem să transmitem o emoție, să fie mai mult decât un simplu moment de divertisment", spun Eduard și Bianca, un cuplu de magicieni.

De la un târg de nunţi nu puteau lipsi rochiile de mireasă.

"Tendința este și pentru rochiile prințesă, multe mirese optează și pentru rochiile prințesă. Diferă doar culoarea."

În acelaşi timp, viitorii miri au avut ocazia să îşi aleagă şi destinaţia pentru luna de miere.

"În premieră am reunit târgul de nunți "Mariage and events" cu cel de turism "Top travel". Cel de nunți este la a 11-a ediție și reunește 40 de firme, iar cel de turism e la a 7-a ediție și reunește aproximativ 20 de firme din domeniul turismului", a precizat Mihai Dacin, organizatorul târgurilor de nunţi şi de turism.

În fiecare din cele trei zile ale târgurilor, peste 200 de persoane s-au interesat de ofertele expozanţilor.

Reporter: Bogdan Costea
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri