Olimpicii, premiaţi la şcoala "Oltea Doamna" din Oradea

Data publicării:
olimpici premiati

Vara se numără coroniţele de premianţi, cele care îi răsplătesc pe elevii cu rezultate foarte bune la învăţătură. Una dintre unităţile de învăţământ din Bihor care au numărat cu sutele astfel de copii merituoşi este şcoala gimnazială "Oltea Doamna" din Oradea. Din cei 134 de elevi ai şcolii care au participat la olimpiade, 11 au reprezentat judeţul la fazele naţionale.

Peste 130 de elevi de la Şcoala Gimnazială Oltea Doamna din Oradea au reprezentat judeţul în acest an la olimpiade şi concusuri.

Diana Musca, elevă în clasa a VIII-a: "La olimpiada de matematică am luat menţiune şi la română m-am calificat la naţională şi am participat la ea, unde am luat premiu special."

Marcu Băcilă, elev în clasa a V-a: "M-am cam lăsat de jucatul pe calculator şi m-am pus pe probleme. Am făcut foarte multe probleme de-a lungul anului ca să ajung la olimpiadă. La matematică am reuşit numai la judeţeană, dar la informatică am ajuns la naţională."

David Rez, elev în clasa a VI-a: "Am obţinut premiul I la biologie pe judeţ şi premiul II la naţională şi la judeţeană la geografie."

"Munca există pe parcursul anului şcolar, dar ne bucurăm de rezultatele frumoase pe care le obţin la fiecare sfârşit de an", a spus Liliana Bocoi, directoarea adjunctă a şcolii "Oltea Doamna".

Pentru rezultatele lor, elevii au fost răsplătiţi cu medalii, cupe şi cărţi.

"Cei 123 de elevi care au adus premii la olimpiada judeţeană şi cei 11 care au reprezentat judeţul la fazele naţionale, în această gală vor fi premiaţi", a precizat Florina Musca, directoarea şcolii.

"Vă doresc succes în tot ce faceţi şi vă mulţumesc pentru cinstea pe care o aduceţi şcolii şi oraşului nostru", le-a transmis elevilor Florin Birta, viceprimar al Oradei.

Gala Olimpicilor a avut loc de ziua şcolii, sărbătoare marcată şi printr-un concurs de talente.

Reporter: Bianca Firezar
Operator: Florin Lucuţa
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri