Omagiu adus lui Paul Walker. Un orădean a realizat o replică a maşinii din "Fast and Furious 1"

Data publicării:
masina tuning

Mitsubishi Eclipse, la volanul căreia Paul Walker a oferit o cursă memorabilă în primul film din seria "Fast and Furious", a fost maşina pe care un orădean pasionat de maşini a reprodus-o cu fidelitate. Fan al actorului american, Ervin Koszta a muncit un an ca să-şi vadă visul împlinit.

"Ca şi proiect l-am avut de mulţi ani în minte, iar după tragicul accident - având maşina deja cumpărată mi-am dat seama că aş putea să fac chiar o maşină în memoria lui Paul Walker, pentru că a fost promotorul mişcării tunning din întreaga lume."

Adusă tocmai din Statele Unite, maşina a fost modificată ca să semene cât mai mult cu originalul.

"Începând cu modificarea caroseriei, suspensiei, roţilor; tot kitul exterior a fost comandat din State, pentru că aici nu se găseşte. La fel şi în interior am avut tot felul de probleme, fiind o maşină model american, mai greu am găsit piesele."

Deşi recunoaşte că modificarea maşinii nu a fost deloc ieftină, Ervin spune că a pus pasiunea mai presus de bani. Cu acest bolid şi cu alte trei autoturisme, orădeanul va fi prezent la târgul Auto, Moto şi Tuning Show 2016 din Budapesta, care are loc între 18 şi 20 martie.

"- Te-a costat mult realizarea acestui proiect?
- Dar, dar pentru pasiune am zis că fac toate eforturile şi le depun maxim ca să pot realiza şi să fiu prezent pentru România la această expoziţie", spune Ervin Koszta.

O altă replică a aceleiaşi maşini se află în muzeul Star Cars din Hollywood.

Reporter: Anca Deac
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri