Oră de sport în faţa blocului. Instructorii unui centru de fitness din Oradea au chemat oamenii la mişcare

Data publicării:
sport bloc 180515

Instructorii de fitness au gândit exerciţii speciale de aerobic pentru mamele cu bebeluşi, care le dau posibilitatea să se bucure de sport împreună cu copiii.

"În momentul în care a venit copilul am crezut că va trebui să mă las de sport ca să mă ocup exclusiv de el, dar uite că nu a trebuit", a remarcat o mămică.

Instructorii de fitness au prezentat mai multe metode de a face mişcare pentru toate vârstele, metode care, susțin ei, ajută la menţinerea tonului muscular.

"Ora de streching la care am participat îți întinde toți mușchii, te ajută să ai o mobilitate mai bună, mai ales când facem mișcare și sport mai facem febră musculară."

"Ne-am dorit să îi familiarizăm pe cetățeni cu noile trenduri care au apărut acum în sălile de fitness pe care nu le cunosc și pe care nu au curajul să le abordeze și atunci ne-am gândit să ieșim noi în mijlocul lor să demonstrăm că există mișcare pentru toate vârstele", a precizat Teodora Lăzuran, organizatoarea acţiunii.

Practicarea unor astfel de activități sportive aduce o serie de beneficii, spun instructorii. Pe lângă sănătate, orele de aerobic îmbunătățesc starea de spirit și favorizează socializarea.

Reporter: Diana Grad
Operator: Robert Rezmuves

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri