ORADEA. 887 de locuri de muncă sunt oferite la târgul de slujbe dinaintea Paştelui

Data publicării:
ajofm

Cei care au grăbit organizarea târgului de slujbe au fost reprezentanţii marilor magazine, care au nevoie de forţă de muncă în această perioadă.
La mare căutare sunt şi cei specializaţi în meseriile de sculer, inginer, cameristă, bucătar sau kinetoterapeut.

"Ceea ce caută angajatorii din Bihor sunt oameni care să lucreze în servicii. Ceea ce este un lucru foarte bun, ceea ce înseamnă că va fi o explozie a locurilor de muncă în servicii, adică în industria hotelieră", susține Sorina Bradea, consultant al unei firme de recrutări.

Csaba Bekesi, directorul AJOFM Bihor: "Am primit acel mesaj şi acel feed-back de la angajatori de a organiza bursa generală a locurilor de muncă înainte de sărbătorile pascale, pentru că în acestă perioadă vânzările în toate domeniile respectiv prestarea de servicii creşte vertiginos."

Organizatorii bursei se laudă cu numărul mare de posturi oferite atât pentru cei cu studii medii, cât şi pentru persoane care au o diplomă de facultate.La această ediţie a bursei locurilor de muncă 60 de angajatori oferă 887 de posturi. Târgul se va desfăşura în ultima vineri a acestei luni, de la ora 9, la casa de cultură a sindicatelor.

reporter: Bogdan Costea
operatori: Constantin Gheorghiţă, Gabor Szilagyi

editor web: Adrian Laboș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri