ORADEA. Amenzi pentru distrugerea gazonului din Piaţa Unirii

Data publicării:
gazon piata unirii distrus 1

Cei trei șoferi au intrat cu maşinile pe gazon în timp ce aprovizionau magazinele din zonă. Doi dintre ei au primit amenzi de 500 lei pentru intrarea pe spaţiul verde şi distrugerea acestuia și două sancţiuni complementare pentru distrugere în valoare de 240 de lei fiecare. Cel de-al treilea şofer a fost amendat cu 1000 lei, iar pentru staționarea neregulamentară a autoturismului mai este nevoit să achite 210 lei.

"Potrivit informațiilor primate de la reprezentanții firmei Gardener, valoarea pagubei este de 250 lei (+TVA), această sumă neavând inclusă și valoarea manoperei", a comunicat Primăria Oradea.

"Momentan, pământul este îmbibat cu apă și nu putem lucra. Va trebui să înlocuim 15 metri pătraţi de gazon rulou deteriorat și să înlocuim câteva elemente ale sistemului de irigare, care a fost și el afectat", a precizat Noemi Staharoczky, administratorul firmei Gardener.

Viceprimarul Mircea Mălan a promis că în perioada următoare în zonă vor fi montate camere de supraveghere şi va fi amenajat un punct de Poliţie: „Dacă astfel de acte de vandalism vor continua, luăm în considerare inclusiv împrejmuirea gazonului cu un gărduleţ."

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri