ORADEA. Aquapark-ul Nymphaea, pregătit de deschidere

Data publicării:
nymphaea pregatit 080916

După aproape patru luni de la prima dată la care s-a anunţat deschiderea aquaparkului, ştrandul construit cu fonduri europene este pregătit să-şi primească vizitatorii. Aproape patru kilometri de tobogane, cinci bazine exterioare şi alte 13 interioare, terenuri de tenis cu piciorul, de fotbal sau baschet, au fost testate în ultimele săptămâni pentru ca de sâmbătă totul să meargă strună. 1.800 de persoane îşi vor putea petrece ziua în noul aquapark.

În ultimele două săptămâni, angajaţii Aquapark-ului Nymphea au testat toate facilităţile şi au simulat intrarea clienţilor în clădire.

„Am încercat toboganele, le-am verificat, am verificat temperatura apelor în bazine. Eu zic că tehnic suntem pregătiţi pentru a primi clienţi”, spune Liviu Andrica, directorul ADP Oradea.

Încă de sâmbătă, bazinul olimpic şi cel de sărituri vor fi deschise publicului. Ele vor fi închise doar atunci când acolo vor fi organizate competiţii oficiale. Totuşi, primii vizitatori nu vor beneficia de toate facilităţile aquapark-ului. În special în zona de spa vor fi spaţii neocupate.

Pentru a aduce cat mai mulţi bani din aquapark, şefii Administraţiei Domeniului Public se gândesc să organizeze nunţi. Pe terenul de fotbal va fi amenajat un spaţiu care va putea găzdui petreceri.

Deschiderea oficială a aquapark-ului va avea loc sâmbătă. Primii vizitatori vor putea intra începând cu ora 10. Preţul unui bilet valabil pentru întreaga zi începe de la 50 de lei. Pentru toate facilităţile oferite de aquapark, preţul poate ajunge până la 80 de lei.

Reporter: Adrian Ciucuriţă
Operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri