Oradea, capitală a modei pentru o seară, cu ocazia Romanian Fashion Festival

Data publicării:
FESTIVAL MODA 301115

Toţi designerii prezenţi sâmbătă seara la Oradea au venit cu un singur gând: să impresioneze! Și au reușit. Unii prin ținutele prezentate, iar alții prin spectacol.

"Colecția din seara acesta subliniază femeia feminină, finuță, delicată. Îmbină ușoare accente tradiționale. E o colecție care îmbină atât ținute pret a porter cât și haute couture", spune Natalia Neag, designer.

"Pentru Oradea eu zic că a însemnat mult, dat fiind faptul că biletele au fost epuizate. Lumea a fost foarte deschisă și cred că Oradea merită un eveniment de genul acesta", consideră Cătălina Burlo, inițiatoarea festivalului.

De aceeași părere a fost și creatorul de modă Cătălin Botezatu: "Lăudabil că tinerii sau mai bine spus o tânără are atâta dăruire și pasiune în a organiza un eveniment să spunem la o cotă atât de înaltă. Ar fi chiar indicat să se facă un festival de modă la Oradea pentru că există potențial și există și public."

Evenimentul monden a avut și o latură caritabilă. Toți banii strânși au fost donați unei fundații care are în plan reabilitarea unei tabere pentru copii defavorizați.

"Avem o clădire cu terenul, cu spațiul aferent, într-o zonă de munte, la Șuncuiuș, la Bâlnaca-Groși. E o zonă foarte frumoasă și avem în plan să reabilităm clădirile, să facem tabere pentru copii, pentru cei care nu își permit astfel de activități", a precizat Tudor Baidoc, reprezentant al fundației Fapte Bune.

Și pentru că reacţiile au fost pozitive, organizatorii au promis cât de curând o nouă ediție a Romanian Fashion Festival.

Reporter: Diana Grad
Operator: Robert Rezmuves

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri