Sari la conținut
News Alert

Oradea, capitala snookerului din România

Printre competitori se numără şi un puşti de doar 9 ani, Tudor Dâncan, din Arad. În concursurile precedente găzduite de Oradea, titlul de cel mai tânăr jucător i-a aparţinut băimăreanului de 12 ani, Tudor China.

„La startul acestei competiții s-au aliniat 32 de jucători din opt orașe ale țării. Din liga națională au venit cinci jucători la noi. Sunt și jucători foarte buni care nu participă în ligă, din mai multe motive, de la Cluj, de la Baia Mare", spune Gheorghe Mureșan, organizatorul competiției.

Oradea are înscrişi în turneu zece sportivi. Aşteptările cele mai mari sunt de la Sorin Avram, câştigătorul primelor două ediţii. Acesta a debutat cu o victorie în prima zi a grupelor.

Locul întâi va fi premiat cu 1.800 de lei, în vreme ce ocupanții locurilor al doilea și al treilea vor primi 1.000, respectiv 500 de lei. Cel mai mare break al competiţiei va aduce 800 de lei jucătorului care l-a realizat. Cupa Black&White îşi va desemna învingătorul duminică, la ora 14, când este programată finala mare.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Cristian Rusu
Editor web: Adrian Laboş