ORADEA. Razii ale Poliției Locale printre persoanele fără adăpost și cerșetori

Data publicării:
sursă: Primăria Oradea
sursă: Primăria Oradea

Mai multe acțiuni de identificare și sancționare a celor care locuiesc în adăposturi improvizate ori care apelau la mila publică au fost desfășurate în ultimele săptămâni de polițiștii locali din Oradea. Astfel, din 1 decembrie 2016 până acum au fost găsite peste 70 de astfel de persoane.

sursă: Primăria Oradea
sursă: Primăria Oradea

Dintre acestea, 52 erau persoane considerate apte de muncă, dar care cerșeau prin oraș. Toate au fost amendate cu o sumă totală de 5.200 de lei și au fost trimise în localitățile de domiciliu.

„Totodată, în această perioadă, poliţiştii locali au identificat 19 persoane fără adăpost. Pentru a le feri de temperaturile scăzute, persoanele identificate în adăposturile improvizate au fost duse la Azilul de Noapte Gutenberg, unde li s-au oferit condiţii şi o masă caldă”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Locale Oradea.

Oamenii legii au anunţat că vor continua patrulările şi acţiunile de identificare a celor care cerşesc prin Oradea ori locuiesc în adăposturi improvizate din oraş. Poliţia Locală poate fi contactată la numărul de telefon 0259.969 – Dispecerat.

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri