Sari la conținut
News Alert

Oradea şi Băile Felix, promovate la Târgul de Turism de la Viena

Oferta Oradei şi a Băilor Felix este prezentată la târgul vienez de Asociația pentru promovarea Turismului din Oradea și regiune. Sunt propuse pachetele turistice special create pentru acest eveniment de către partenerii asociației, în cadrul celei de-a doua ediţii a materialului „Oradea - Capitala Art Nouveau și a Băilor Termale".

Cu sprijinul Biroului de promovare și informare turistică a României din Viena și al Autorității Naționale pentru Turism vor fi organizate şi întâlniri cu agenții de turism, bloggeri și ziariști de profil.

Târgul internaţional de Turism Ferien Messe - Viena se bucură de 150.000 de vizitatori, mii de reprezentanți ai celor mai importanți operatori de turism şi 780 de expozanți din 70 de țări. Este considerat cel mai mare și mai important eveniment de profil din Austria, în această perioadă. Standul României are 150 de metri pătraţi şi prezintă, pe toată durata manifestării, expoziții de artă populară și ateliere de creație.

Anul trecut, standul României a avut ca regiune parteneră Oradea-Băile Felix. Anul acesta regiunea parteneră este Gorjul.

Următoarea acţiune de profil la care vor fi promovate Oradea şi Băile Felix este târgul de turism de la Tel Aviv, din 9 - 10 februarie 2016.

Editor web: Adrian Laboş
Foto: Primăria Oradea

Pe aceeași temă