ORADEA. Startup Weekend pentru tinerii antreprenori în IT

Data actualizării: Data publicării:
start up weekend Oradea

Între 7 și 9 octombrie, tineri pasionați de antreprenoriat și tehnologie vor participa la a doua ediție a proiectului Startup Weekend în Oradea. Organizatorii și voluntarii s-au asigurat ca acest proiect va aduce resursele necesare lansării și dezvoltării unei afaceri în domeniul hi-tech.

start up weekend Oradea

În cadrul Startup Weekend, participanții nu doar ascultă teorii, ci pot să își pună în aplicare ideea de afaceri și să o testeze, profitând de experiența colegilor de echipă care vin din domenii diferite. Ei beneficiază de întâlniri individuale cu mentori – lideri locali și regionali în industria IT.

Evenimentul atrage programatori talentați, designeri, marketeri și alți profesioniști care își unesc forțele să dezvolte o afacere care să aducă soluții pentru probleme actuale. Participanții pot crea relații de colaborare de lungă durată sau pot pleca cu o slujbă sau un investitor. "Startup Weekend este cea mai bună metodă ca cineva să poată găsi o persoană cu care să lanseze un start-up", spun organizatorii.

În prima zi, vor avea loc prezentările conceptuale ale ideilor de afaceri și formarea echipelor. Următoarea parte a weekend-ului este rezervată activităților necesare planificării, organizării și dezvoltării unei afaceri reale.

Duminică seara, afacerile proaspăt dezvoltate vor fi prezentate în fața unei comisii de jurați care va valida cea mai bună idee şi va acorda premii surpriză.

Evenimentul va avea loc la Oradea Trade Center, începând cu vineri, 7 octombrie, ora 18, până duminică, 9 octombrie, la ora 20.

Prețul unui bilet este de 22 de euro si poate fi achiziționat online.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri