Oradea, sub zăpadă. Firma de deszăpezire a scos pe străzi toate utilajele

Data publicării:
lopateaza zapada

Ionel Ban, directorul de producție al firmei de deszăpezire: "În momentul când a început să fulguie deja am pregătit utilajele. Asta se întâmpla pe la 3 și jumătate dimineața și undeva la ora 5 am ieșit cu toate utilajele pe urgența întâi."

16 utilaje au împrăștiat material antiderapant pe străzile din Oradea. Unii au fost mulțumiți de intervenția firmei de deszăpezire.

"De la Nojorid spre Oradea s-a circulat în condiții destul de bune. Chiar au fost mașini de dezăpezit pe ambele părți."

"Dimineața au dat cu sare, cu materiale din astea pentru asfalt și s-a circulat destul de bine."

Alții au răbufnit.

"Chiar a fost foarte nasol, adică niciun utilaj de dezăpezire, dar nu știu, poate iar ne-a luat iarna prin surprindere așa cum se întâmplă în fiecare an."

"Pe reţeaua de drumuri județene sunt pregătite și intervin 40 de utilaje de deszăpezire. Nu există drumuri judeţene închise circulaţiei publice, în afară de cele declarate închise pe timp de iarnă, şi se circulă în condiţii de iarnă", au transmis reprezentanţii Consiliului Judeţean Bihor

În schimb, copiii s-au bucurat de ninsoarea matinală. Abia au așteptat pauza mare ca să iasă în curte, la joacă.

"În pauza mare cadrele didactice, împreună cu toți copiii, am ieșit afară și directorul școlii a devenit un om de zăpadă", spune Claudia Morar, directoarea școlii americano-române din Oradea.

Ninsoarea se va opri în Oradea în cursul acestei seri, spun meteorologii, care anunță cer senin și frig pentru următoarele zile.

Reporter: Diana Grad
Operator: Florin Lucuța

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri