Sari la conținut

Orădeancă amendată în urma unui denunţ online

O femeie de 63 de ani, din Oradea, a fost sancţionată de Poliţia Locală după ce un localnic a postat pe Facebook o fotografie cu deşeurile abandonate de aceasta pe o stradă din oraş.

imagini Facebook amenda

sursă foto: Cătălin Maricescu/ Oradea suntem noi

Poliţiştii locali au reacţionat după ce pe un grup de Facebook un utilizator a postat o fotografie cu sacii de moloz, haine şi alte resturi abandonate pe Strada Bihorului din Oradea.

„O să public si pe Oradea City Report, după ce o să reuşesc să editez pozele pentru a putea fi adăugate, dar până atunci vă mai facem cunoscută o persoană care se poate asemăna cu peisajul. Maxim 10 lei costă deversarea acestora la groapa de gunoi. RUŞINE!!!!„ - scria Cătălin Maricescu pe grupul "Oradea suntem noi".

Oamenii legii au identificat-o pe cea care a aruncat sacii. Este vorba despre o femeie de 63 de ani din Oradea, care executa lucrări de renovare și reamenajare a unei case aflate pe Strada Primăriei, nr. 29.

Aceasta a fost amendată cu 2.000 de lei şi a fost obligată să cureţe zona în care a aruncat sacii cu moloz.

„Ținem să menționăm faptul că la Depozitul de deşeuri ”Eco Bihor”, de pe str. Matei Corvin nr. 327, o tonă de moloz rezultată din construcții sau reamenajări costă 2,5 euro + TVA (aprox. 15 lei), în comparație cu amenzile pentru depozitarea pe domeniul public care încep de la 1.000 la 2.500 lei”, au transmis poliţiştii locali.

Editor web: Adrian Laboş

Pe aceeași temă